RSS
Hírek

Gyülekeztünk padokat adományozott a városnak

2016-12-04

Gyülekeztünk lelkipásztora hivatalosan és ünnepélyesen is átadta az Önkormányzatnak tuladonba vételre, a komlói lakosságnak pedig használatra azokat a padokat, amelyeket a vársonak ajándékoztunk, és az autóbuszállomáson kerültek elhelyezésre.
Az ünnepélyes átadásra 2016. december 4-én, vasárnap került sor a szokásos adventi városház téri délutáni program első részében.
Pásztorunk beszédében igyekezett bepillantást adni abba a folyamatba, amelynek a végén az autóbuszállomáson várakozók kényelmét növelve négy új paddal bővült az ülőhelyek száma. 
Az adományozott padok története azzal indult, hogy szerettünk volna gyakorlati, kézzel fogható módon is szolgálni a város felé, hiszen a Szentírás is arra bíztat bennünket, hogy fáradozzunk annak a városnak a jólétén, amelybe Isten helyezett minket.
A Komló TV egyik riportjában figyeltünk fel arra szükségre, hogy az autóbuszállomáson kevés pad, kevés ülőhely van, és elhatároztuk, hogy amennyiben mód és lehetőség adódik, szeretnénk tenni a helyzet javulásáért.
Idén szeptember 17-én egy jótékonysági Harmonikaestet szerveztünk a Komlói Színházban, és az ott összegyűlt adományokat erre a célra ajánlottuk fel. Gyülekezetünk kiegészítette ezt összeget így két pad elhelyezésére nyílt lehetőségünk.
Nagyra értékeljük, hogy polgármester úr révén a vásrovezetés is mellénk állt ebben a kezdeményezésben és így az Önkormányzat további két padot helyezett el az autóbuszállomáson. A Dél-Dunántúli Közlekedési Központ Zrt. helyi vezetőjének, Szommer Csabának szintén köszönettel tartozunk, hiszen ő is támogatta ezt a jótékonysági projektet és segített a padok elhelyezésére legalkalmassabb helyek kijelölésében, hogy valóban az utazóközönség kényelmét szolgálhassák az új ülőhelyek. Köszönjük a városgondnokság munkáját is, hiszen tevőlegesen ők helyezték ki a padokat a rendeltetési helyükre.
Horváth László azzal zárta beszédét, hogy reméli, hogy ezzel a jelképes gesztussal a legnagyobb adományozóra, a mindenható Istenre tudunk mutatni, akinek nem csak az életünket köszönhetjük, hanem mindenünket, amink csak van.
A lelkipásztorunk beszédét követően Polics József, városunk polgármestere megköszönte az adományozott padokat és arról számolt be, hogy Önkormányzat az elmúlt években folyamatosan jó kapcsolatot ápolt a Baptista Gyülekezettel, és kölcsönösen számíthattak egymásra. Elmondta, hogy örömmel álltak a kezdeményezés mellé, hogy növeljék a busszal utazók komfortját, és az adományozott két pad mellé az Önkormányzat további kettőt helyezett el. Reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a jövőben minél több ilyen és ehhez hasonló összefogással, ha lassan is, de biztosan haladhat előre Komló a fejlődés útján.





Olvass még:

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és kegyelemteljes új évet kívánunk!

2019-12-15

Minden kedves látogatónknak áldott, békés karácsonyi ünnepeket és kegyelmteljes, örömteli új évet kívánunk! Ünnepelj velünk, szeretettel várunk...

Cipősdoboz Akció

2019-12-01

Idén is bekapcsolódunk, így immár hetedik alkalommal szervezi meg gyülekezetünk Komlón a cipősdobozok gyűjtését.

Gyermek- és Ifjúsági Tábor 2019

2019-05-15

Idén július 8-13. között (szokás szerint hétfőtől szombatig) tartjuk a Napközis Gyermek- és Ifjúsági Tábort.

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

2019-04-14

Áldott Húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves érdeklődő látogatónknak! Egyben szeretettel meghívjuk ünnepi istentiszteleti alkalmainkra!

Házasság hete

2018-02-12

A Házasság Hete előadássorozatba a komlói Baptista Gyülekezet is bekapcsolódott egy nagyszerű előadással Beke László és Bettytől... Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés díjtalan!

Házasság hete Komlón

2017-02-01

Az ide már a második alkalom,hogy Komló városa is bekapcsolódik a Házasság hete országos programsorozatába egy házaspároknak, ill. szülőknek és naygszülőknek szóló előadással, amelynek gyülekezetünk a szervezője.

Copyright © 2014-2017 Komlói Baptista Gyülekezet, 7300 Komló, Engel Adolf u. 14/B - info (kukac) komloibaptista.hu - weboldal fejlesztő: Arteries Studio