RSS
Hírek

Mi gátol?

2016-09-25

Darvasi Gyula sokszor feltette ezt a kérdést önmagának. Mindig volt válasz: emberek, események, helyzetek.

Feleségének hívő családtagjaitól hallott Istenről. De annyi más hang, eszme is hangzott körülötte. Érzelmi, gondolati gátak, amelyek nem engedték, hogy igent válaszoljon Isten hívására. Az akadályok lebontásában lelkipásztora, anyósa, hívő testvérek voltak segítségére. Hosszú volt az út, és sok harc kísérte. Bizonyságtételében elmondta, hogy felesége bocsánatkérése volt az, ami megrendítette, és végre Istenhez tudott fordulni ő is bocsánatért. A bűnteher lehullt. Az új életkezdet jele volt, hogy sok éve megkötött házasságukat ez év tavaszán gyermekeik, családtagjaik, munkatársaik és a komlói gyülekezet jelenlétében Isten előtt is megerősítették. Végül 2016 utolsó augusztusi vasárnapján már semmi nem gátolta.

Fehér ruhában, örömmel vallotta: „Íme, itt a víz! Mi akadálya annak, hogy megkeresztelkedjem?” Az igét Vágó István, a pécsi Menedék Baptista Gyülekezet lelkipásztora hirdette, a bemerítést Horváth László komlói lelkipásztor végezte.






Olvass még:

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és kegyelemteljes új évet kívánunk!

2019-12-15

Minden kedves látogatónknak áldott, békés karácsonyi ünnepeket és kegyelmteljes, örömteli új évet kívánunk! Ünnepelj velünk, szeretettel várunk...

Cipősdoboz Akció

2019-12-01

Idén is bekapcsolódunk, így immár hetedik alkalommal szervezi meg gyülekezetünk Komlón a cipősdobozok gyűjtését.

Gyermek- és Ifjúsági Tábor 2019

2019-05-15

Idén július 8-13. között (szokás szerint hétfőtől szombatig) tartjuk a Napközis Gyermek- és Ifjúsági Tábort.

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

2019-04-14

Áldott Húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves érdeklődő látogatónknak! Egyben szeretettel meghívjuk ünnepi istentiszteleti alkalmainkra!

Házasság hete

2018-02-12

A Házasság Hete előadássorozatba a komlói Baptista Gyülekezet is bekapcsolódott egy nagyszerű előadással Beke László és Bettytől... Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés díjtalan!

Házasság hete Komlón

2017-02-01

Az ide már a második alkalom,hogy Komló városa is bekapcsolódik a Házasság hete országos programsorozatába egy házaspároknak, ill. szülőknek és naygszülőknek szóló előadással, amelynek gyülekezetünk a szervezője.

Copyright © 2014-2017 Komlói Baptista Gyülekezet, 7300 Komló, Engel Adolf u. 14/B - info (kukac) komloibaptista.hu - weboldal fejlesztő: Arteries Studio